2021.12.27 15:00 – (Koncz Mars János véleménycikke)

A véleménycikk a szabad véleménynyilvánítás egyik eszköze. A szerző véleményével a kiadó nem ért feltétlenül egyet, de csupán a következő okokból távolítja azt el:

  • egyértelműen illegális tartalom (gyermekpornográfia, gyűlöletbeszéd stb.)
  • egyértelműen törvénybe ütköző tartalom (kábítószerkereskedelem, gyilkosságra és jogellenes cselekedetre való felbujtás stb.)
  • ha a fenti két kategóriába nem esik a tartalom, de a jogtalanságáról hatósági végzés születik
  • amennyiben a tartalom a Marsbook kiadónak anyagi vagy erkölcsi érdeksérelmet okozhat
  • konkurensnek ítélt cégek, vállalkozások reklámanyaga

Az Arte Tenebrarum Kiadó „idegállapotba” került.

...avagy a jogi bullshit fenyegetésekből tartalom

Nagyjából egy hónapja jeleztem, hogy megszüntettem a szerződésemet az Arte Tenebrarum Könyvkiadóval, mivel nem tudtam együtt dolgozni velük. Az állandó idegesítő hisztijeikkel, a rapszodikusan változtatott feltételeikkel és a többivel nem kívántam nap nap után megküzdeni. Erről rövid posztot is közöltem: „Humán kvartett” című könyvem megjelenése csúszik címmel.

Akkor többen is figyelmeztettek, hogy vigyázzak, mert nem normálisak és később is zaklatásnak lehetek kitéve, de úgy voltam vele, hogy ha én nem foglalkozom velük, akkor nyilván ők sem fognak velem. Mivel letiltották a postafiókomat is - annak ellenére, hogy még érvényben lévő szerződésünk van a pályázatnyertes „Gombaszedők” című írásomra (aminek a pénzjutalmát megkaptam, de a tiszteletpéldányát azóta sem) -, ez minimum vicces, de erre is azt mondtam, hogy az ő dolguk. Ha nem, hát nem! Ne kommunikáljunk! Nekem úgyis nagyjából annyira hiányoztak, mint egy bibírcsók a farpofámról.

Azóta az általuk félbehagyott könyvem szerkesztésén és korrektúrázásán dolgozom, illetve az ünnepek alatt lazultam.

Nemrég azonban kaptam egy édes kis levelet, amit szó szerint, változtatás nélkül beidézek és ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mit gondol a kiadó főszerkesztőjének és/vagy tulajdonosának elmeállapotáról, jogi ismereteiről, világlátásáról.

Ugyanitt jelezném, hogy innentől minden hasonló zaklató levelet a nyilvánosság elé tárok, mivel nem kívánok idióta fenyegetésekre másként reagálni: erre jelenleg se időm, se kedvem.

Természetesen, ha túl messzire megy a zaklatás, akkor én valóban feljelentést teszek, a megfelelő hivatalos formában.

Az egészben amúgy az a vicces, hogy többekkel beszélve nyilvánvaló, hogy én vagyok a legkevésbé dühös rájuk, hiszen minden szempontból pozitív mérleggel zárhattam az együttműködésünket: megtanultam korrektúrázni, szerkeszteni, kiismertem a könyvkiadás buktatóit, megtanultam felismerti az idiótákat, ráadásul még a 100 ezer Forintos fődíjat is kivettem a zsebükből. Szóval engem személy szerint a „Humán kvartett” című könyvem apró csúszásán kívül semmi kár nem ért. Szerintem jó páran nálam jobban köpködnek rájuk, őszinte dühhel és utálattal. De mindegy! Ez csak azt mutatja, hogy nem elég színes a fantáziájuk, hogy engem próbálnak minden mögé képzelni.

De sok a duma! Jöjjön a levél:

FELSZÓLÍTÁS!

Tisztelt Koncz János!

Ezúttal túl messzire ment.

Kiadónk felhívja a figyelmét, hogy amennyiben nem hagy fel véglegesen a hamis profilokkal való zaklatásunkkal és a GooglePlay-en szintén hamis profilokkal való kiadványaink gyanúsítgatásával és lejáratásával, abban az esetben feljelentést teszünk maga ellen rágalmazásért és hitelrontásért, ami bűncselekmény.

A kiadónk vállalkozása az ügyfélkapun keresztül online módon 5 perc alatt tud sorban állás nélkül is rendőrségi feljelentést tenni. Onnantól pedig 3 napja van a Magyar Rendőrségnek arra, hogy kivizsgálják, megálja-e a helyét a feljelentés. Utána pedig ha úgy találják, hogy igen, akkor nyomozás indul Ön ellen és eljárást indítanak.

A következő bizonyítékok alapján teszünk feljelentést, amennyiben nem hagyja abba a nyilvános felületen történő lejáratásunkat:

- Ön hamis profilokat hoz létre ugyanazzal a módszerrel.

Példa 1:

Zaklató, gúnyos, hitelrontó, lejárató üzenet hamis profilról, egy bizonyos „Pénzes Károly” nevében, amit valójában Ön tett:

https://i.postimg.cc/gksYWy3p/3b.png

Ez egy hamis profil volt, aminek a profilképét képgenerátorral hozták létre. Bizonyíték:

https://i.postimg.cc/CxKwLZ4q/3a.png

Bizonyíték arra, hogy ez az Ön módszere, és ismeri ezt a módszert, hogy hogyan kell hamis arcokat generálni:

A saját „Koncz János - Kártevők” című írása alatt is használ ilyen hamis profilokat:

https://i.postimg.cc/JhBHTYvK/4a.png

https://i.postimg.cc/GtjyFBVC/4b.png

A képen a „Dózsa István” nevű hamis profil szintén ugyanazzal módszerrel lett generálva, amit Ön jól ismer, és alkalmazni szokott arra, hogy minket zaklasson.

https://i.postimg.cc/Vk7rqbGm/4c-cr.png

Továbbá ugyanannál a Kártevők című írásánál „Gyula Dorba” is ugyanolyan hamis profil, amit ráadásul felhasznált arra, hogy lejárassa, gyanúsítgassa az egyik kiadványunkat, és minket lejárasson vele.

Minket nem érdekel, hogy mit művel a saját műveivel, de az erkölcsileg megkérdőjelezhető, hamisított módszerekkel történő önreklámozást arra NE használja, hogy nekünk zaklató üzeneteket küldjön ilyen módon, vagy lejárassa a kiadványainkat, mert feljelentjük érte!

Más:

Ezt a levelet becsatoljuk a kedves párjának is, Perényi Mónikának, hogy tudjon róla, és kérjük, hogy gondolják át mindketten, hogy valóban ennyire messzire akarnak-e menni, valóban pereskedni akarnak, feljelentéseket akarnak-e a nyakukba venni, mert mi a kiadónk fenntartása érdekében – ami a megélhetésünket jelenti – bele fogunk menni, ha nem hagy minket békén!

Mi semmi mást nem kértünk, csak azt, hogy hagyjon békén! Ön akart velünk szerződést bontani. Megkapta. Annak ellenére, hogy részben megszerkesztettük a művét, és borítót is készítettünk hozzá, hetekig dolgoztunk a Humán kvartett című művén, mégis visszaadtuk a teljes, Ön által kifizetett kiadási díjat, amit sztornó számlával tudunk igazolni, valamint bankszámlakivonattal. Pedig elvégzett munka után már nem lettünk volna kötelesek visszatéríteni, csak legfeljebb az el nem végzett munkáért elfogadott előleget. Mégis visszautaltuk, mert korrektek vagyunk.

Ön is lehetett volna az.

Ön szerződésben vállalta, azaz a szerződésbontási megállapodásban, hogy nem kelti rossz hírünket. Ezt a megállapodást a fentiekben leírt módon, hamis profilokkal zaklatva (Pénzes Károly-profil, Dorba Gyula-profil), lejáratva minket megszegte.

Ha tényleg az egész életüket pereskedéssel, rendőrségre járással, bíróságra járással akarják tölteni, akkor mi is tudunk mivel visszagyanúsítgatni, ha mindenáron bele akarnak ebbe menni, és nem hagyják békén a kiadónkat és a szerzőinket!

Például:

- Hamis profilokkal dicsérteti magát a GooglePlay-en, és először ezt nyilvánosságra fogjuk hozni vágóképekkel és videófelvételekkel együtt, ha nem száll le rólunk!

- Továbbá: Felmerült bennünk a kérdés, hogy nem fogyaszt-e Ön esetleg hallucinogén gombákat?

Erre meglehetősen sok jel utal a korábbi weboldala alapján, és szerintünk mindezek már megállják a helyüket egy esetleges feljelentéshez illegális drog birtoklásért (esetleg adott esetben termesztésért is), ami mindkettő bűncselekmény és börtönbüntetés jár értük. Ugyanis:

- Számtalan helyen tudni lehet Önről. hogy túravezető:

https://i.postimg.cc/9FFR3QsD/1a.png

https://i.postimg.cc/BvDt5LPV/1b.png

Tehát nyilvánvalóan ért a mérgező növényekhez, hogy a turisták mihez ne nyúljanak. Érthet a gyógynövényekhez is. Sót, talán a gombákhoz is. Az ehető fajtákhoz is, a mérgező gombákhoz, sőt a hallucinogén gombák fajtáihoz is.

- A nálunk pályázatot nyert novellája egy gombaszakértőről szól, amely karaktert szerintünk önmagáról mintázott.

- A saját weboldalán Ön nyíltan bevallja magáról, hogy zeneíráshoz „tudatmódosító” szereket használ/használt!

https://i.postimg.cc/NjKKMPsY/2b.png

- A lemezborítón is gomba látható

https://i.postimg.cc/JnVDScW8/2c.png

Az a gomba pedig nem más, mint a légyölőgalóca, ami köztudottan nagy mennyiségben halálos, kis mennyiségben azonban hallucinogén hatása van. Tehát nemcsak a lemezének leírásában, hanem a lemezborítón is hallucinogén gomba látható.

- A lemez címe is az, hogy „Az utazás kísérlete”.

https://i.postimg.cc/JnVDScW8/2c.png

Az „utazás” köztudottan drogos szleng, amit arra használnak, hogy beállt, bedrogozott állapotban mit élnek át, hogyan viselik a hallucinációkat és a droghatást.

- Tehát a lemez három szempontból is droggal kapcsolatos + Ön túravezető, tehát nyilván ért a gombákhoz + a pályázatnyertes művét is egy gombaszakértőről írta, amik alapján eléggé valószínű, hogy jól ismeri a hallucinogén gombákat, és nemcsak ismeri, de él is velük, azaz használja őket (mint ahogy a zenélés kapcsán nyíltan bevallotta), sőt talán termeszti is.

Hiszen saját maga vallja be a weboldalán, hogy tudatmódosító befolyásoltság alatt írta a zenét. Nyilván nem gomba lenne a borítón, ha arra utalna, hogy például alkoholos befolyásoltság alatt írta volna a zenéit! Az „utazás” is egyértelműen droghasználatra utal.

Kérdés, hogy a mai napig él-e vele, és hogy egy házkutatás folyamán találnának-e Önnél ilyesmit akár a rendőrök, akár a kutyáik, amik még az ilyesmi szagát is megérzik, akkor is, ha Ön előtte kidobta az összeset, vagy lehúzta a WC-n.

(Jelezzük, hogy fenti vágóképekről nemcsak képeket, de összefüggő videófelvételt is készítettünk, ha feljelentésre kerül sor. Azt sokkal komolyabban veszik, mint a képeket, mert egy összefüggő filmfelvételt nem lehet úgy „generálni” ahogy Ön szokta a hamis profilképeivel, amelyekkel minket zaklat.)

Kérjük, hogy fontolják meg mindketten, hogy van-e értelme már ennek az egésznek, van-e értelme mindenáron háborúskodni, amikor mi semmit sem tettük maguk ellen! Koncz úr sértegetett minket hónapokon keresztül a kiadás folyamata alatt. Ezt többször is nehezményeztük, és kértük, hogy NE tegye. Tőlünk semmi mást nem kapott, csak reklámot, szép borítóképet, reklámképeket, minőségi szerkesztést, átnézett, szerkesztett fülszöveget a könyvéhez. Nem ártottunk a hírnevének soha!

Ő viszont már a kiadás folyamán is zaklatott minket, gúnyolt, sértegetett. Utána önként bontott szerződést (nem mi gondoltuk meg magunkat). Mi kiadtuk volna a művét, de neki nem kellett. Nem mi küldtük el, tehát nincs oka megsértődni és haragudni ránk.

Ha magának, Koncz Úr, több sikert hoz a magánkiadás, akkor csinálja!, de ne olyan módon, hogy közben a kiadónk tönkretevésén tevékenykedik, ráadásul olyan ügyetlen módon, ahogy eddig, mert minden alkalommal kiderül, hogy a szálak magához vezetnek: hamis profilok ugyanazokkal a módszerekkel létrehozva, amik minket támadnak, magát viszont dicsérik.

Milyen érdekes összefüggés! Pont azok a hamis profilok támadnak minket, amik Önt pedig dicsérik! Ne haragudjon, de ez nevetséges és szánalmas!

Ezt sürgősen fejezze be, mert eddig is minden alkalommal tudtuk, hogy maga az, és ezt eddig tűrtük, de innentől kezdve minden lehetséges jogi, rendőrségi, bírósági úton fel fogunk lépni ez ellen.

Először online feljelentést teszünk csatolt vágóképekkel és videóval, ami három perc alatt megvan, utána pedig folytatjuk, ha kell, akkor bíróságon!

Mi kategorikusan kijelentjük, hogy eddig is tartottuk magunkat a szerződésbontásban megfogalmazott megállapodáshoz: Önről, Koncz Jánosról nyilvános felületre sehová nem tettünk ki hitelrontó információt sem a saját nevünkben, sem hamis profilok által. Mi nem ártunk a jó hírének, Ön viszont a miénknek igen!

Maga a szerződésbontásban történt megegyezés óta megállás nélkül megszegi azt újra és újra.

A Facebookra is gúnyolódó cikkeket rak ki szerzőnk bestseller helyezéseit illetően, a weboldalán is azt írta ki, hogy „végre megszabadult az Arte Tenebrarumtól”, ami egyértelműen olyan benyomást kelt, mintha rossz kiadó lennénk, és ránk nézve lejárató jellegű. Most viszont már odáig vetemedett, hogy hamis Facebook-profilokról küld zaklató üzeneteket (Pénzes Károly) és hamis profilokról lejárató könyvkritikákat (Gyula Dorba).

Nem vagyunk hülyék. Ha egyszer Gyula Dorba egy hamis profil, ami PONT az Ön könyvét dicséri, minket pedig szid, akkor elég könnyű összekötni a szálakat, hogy ki felelős ezért, és ki hozta létre a hamis profilt!

Közöljük, hogy a fenti Pénzes Károly-féle Facebook zaklatás és a GooglePlay-en történő, kiadványaink lejáratása miatt mi nem küldünk innentől kezdve maguknak semmilyen könyvet! Befejeztük.

A keménykötéses tiszteletpéldányát már elküldtük annak idején, amikor esedékes volt.

A saját nyilvántartásunk szerint ez megtörtént. Mivel ingyen példány volt, ezért számlát nem állíthattunk ki róla, de fel van írva a jegyzeteink között, hogy elküldésre került. Jóindulatból eddig újra elküldtük volna (mint ahogy legutóbb írtuk), de azok után, hogy kiderült, hogy maga az, aki zaklat minket többféle álnéven, innentől kezdve ezt felejtse el! Nem kap újabb ingyenpéldányokat egy drága kiadványból! Inkább örüljön, hogy eddig még nem jelentettük fel a Pénzes Károly-os kis lejárató akciója miatt, ami Gabriel Wolf szerzőnknek komoly kárt okozhatott, ugyanis 20 ezer követőjéből azt bárki láthatta.

Egyébként is a szerződésbontásban aláírta, hogy „NEM TÁMASZT utólagos anyagi követeléseket”. A könyv utólagos (MÁSODSZORI) elküldésének követelése pedig (amit már egyszer egyébként is elküldtünk), nekünk pénzbe kerül, hogy legyártassuk, tehát anyagi követelés.

A szerződésbontás után már nincs joga semmit követelni rajtunk.

Ha pedig zaklatni merészel, azonnal feljelentjük kettő perc alatt online módon az összes eddig összegyűjtött bizonyíték alapján.

Tartsa magát a szerződésbontáshoz! Ha már aláír valamit, akkor előtte olvassa el, és tartsa magát hozzá!

A szerződésbontás óta magának semmi joga nincs semmit követelni rajtunk. Ezt, ha kell, bíróság előtt is bizonyítani tudjuk a szerződésbontással.

Egy dolgot viszont mi követelünk:

Azt, hogy hagyjon minket békén! Ne zaklasson hamis profilokról, mert úgyis rájövünk!

Ne pontozza le, ne írjon lejárató kritikákat rólunk a Google-ön, és más helyeken, mert arra is rájövünk, mint ahogy most is rájöttünk, hogy maga csinálta.

Ha még egyszer azt tapasztaljuk, hogy nem hagyja abba a zaklatásunkat és rágalmazásunkat, azonnal feljelentést teszünk a fenti bizonyítékok alapján.

És nemcsak zaklatás, de drogbirtoklás (és esetleges termesztés) miatt is, mert sok jel utal erre az utóbbira, amit a rendőrség is komolyan fog venni, és köteles kivizsgálni, ha bejelentjük.

Ha ez csak félreértés, és valójában nem él hallucinogén szereken, akkor sem lesz kellemes a családja előtt, ahogy rendőrkutyák szaglásszák végig az egész lakást gombaszag után kutatva. Még ha le is húzza őket a WC-n, a kutyák még nyomokban is képesek felismerni a szagát.

Ha nem találnak semmit, akkor sem lesz kellemes, ha utána bilincsben viszik be kihallgatni, ugyanis droggal a kapcsolatos feljelentés miatt ez a hivatalos eljárás:

Nézzen utána! Mi már megtettük.

Ha hiányzik magának, hogy a családja és a szomszédok szeme láttára vigye el a rendőrség drogbirtoklás miatti feljelentés miatt rabosítani (rendőrségi nyilvántartásba venni ujjlenyomatvétellel) és kihallgatni, akkor csak folytassa a zaklatást, de innentől kezdve mi sem játszunk kesztyűs kézzel.

Ha maga mindenáron tönkre akar minket tenni, akkor mi is minden létező lehetőséget, esetleges gyanút fel fogunk arra használni (Önnel ellentétben) törvényes módon, hogy feljelentsük, pereljük, vádoljuk, akár nyilvánosan is a kiadó Facebook-oldalán nyilvánosságra hozva, hogy mit tesz ellenünk! Nem kamuprofilokról, hanem a saját nevünket felvállalva az összes írónk és követőnk előtt!

Meglátjuk, hogy miféle magánkiadásos karrier marad majd azután.

Mert maga számunkra (vagy akár a rendőrség és a bíróság számára) csak egy zaklató. Mi viszont egy négyéves múlttal rendelkező kiadó vagyunk 165 szerzővel, akik mind valós személyek, és épp a napokban raktunk ki róluk képgalériát polgári nevükkel együtt, hogy végre az Önhöz hasonló hazudozó zaklatók ne állíthassanak olyat, hogy „ez vagy az a szerző nem létezik”. A mi szerzőink léteznek, az Ön állítólagos kiritikaírói a Google-ön viszont nem.

Meglátjuk, kinek hisz majd a rendőrség vagy akár a bíróság: Egy könyvkiadónak 50 ezer követővel és 165 szerződött, valódi íróval (akik között ügyészek, jogászok, egyetemi tanárok, orvosok vannak) vagy egy magánkiadásos, volt, frusztrált – valószínűleg dühös – szerzőnek, aki valószínűleg bosszút akar állni a kiadóján, és lehet, hogy mindezt még droghatás alatt is teszi.

Tehát ha szeretné folytatni ezt a háborúzást, akkor arra az esetre jeleztük, hogy ha még egyszer tudomást szerzünk arról, hogy zaklat minket, rágalmaz minket, másokat erre kér, hamis profilokról tesz ilyet, akkor számítson a rendőrautó érkezésére, mert mi a feljelentésről magát értesíteni sem fogjuk. Majd a szirénából tudni fogja, hogy „meging lebukott”, mint ahogy már eddig is többször lebukott a most csatolt képek alapján, hogy egy csaló, hazudozó, másokat zaklató személy, akit joggal jelenthetnénk fel már most. Örüljön neki, hogy még nem tettük meg!

Mi erre a levélre nem várunk és nem akarunk választ.

Egyszerűen szálljon le rólunk, és akkor mi sem teszünk semmit. Eltekintünk az eddigiektől. Mi eddig is békét akartunk, de maga nem hagy minket békén.

Ezért írtunk alá szerződésbontást, hogy BÉKÉN HAGYJUK egymást, és mi ezt be is tartjuk, maga viszont bizonyíthatóan, állandóan újra és újra lebukva megszegi a megállapodást!

Úgyhogy nem választ várunk erre az egészre, hanem csak közöljük, hogy ha újabb lépéseket tesz ellenünk, akkor minden eddigi bizonyíték birtokában, minden lehetséges váddal, amit ellenünk vagy a magyar törvények ellen esetleg elkövetett, feljelentjük és kártérítési pert indítunk maga ellen.

Soha többé nem akarunk magáról hallani! Semmilyen módon. Sem hamis profilokról, sem e-mailben, sem utólagos követelésekkel, sem hamis profilok könyvkritikáival, sem könyveink lepontozásával a Google-ön. Igen, arról is kiderítettük, hogy maga volt! Elfelejti, hogy mi nem magánkiadásban vagyunk fent a Google adminfelületén, hanem kiadóként! Több mindenhez van hozzáférésünk, mint magának. Újra és újra hibát követ el, és saját magát buktatja le a támadásaival. Ezért hagyja abba, mert ezt nem tűrjük, és innentől kezdve, ha még egyszer ez előfordul már nem mi fogunk szólni, hanem szó nélkül feljelentjük az összes addigi bizonyítékkal.

Belemehetünk egyébként pereskedésbe is, ha akar. Legutóbb maga fenyegetőzött ezzel. Csak tudja, az a különbség, hogy maga egy munkanélküli, akinek ügyvédre sincs pénze, és még a könyveit is a párja fizeti maga helyett, mi pedig egy kiadó vagyunk, akiknek milliós bevételei vannak. Olyan anyagi hátterünk van már ebből, (és ezt a NAV-nak is bevalljuk törvényesen), hogy akár öt ügyvédet is felfogadhatunk peres ügyben maga ellen!

És jelezzük: A pert az fizeti a végén, aki elveszti: Nemcsak a saját ügyvédi díját, de a másikét is + a bíróságnak is ő fizet + kártérítést is.

Tehát ha elveszti a pert, amit indítani fogunk maga ellen, ha nem száll le rólunk, akkor fizetheti ki a saját ügyvédjét, és a mieinket is, mert mi egy ügyvédnél mindenképp többet fogunk felbérelni most már erre, ha nem fejezi be. Ez sokba fog kerülni. Lehet, hogy rámegy a lakása, vagy akár a párja lakása, ha ő is segíteni próbál törleszteni a bíróság és az állam felé.

Nem akarunk többé hallani magáról! Ha békén hagy minket és a kiadványainkat, nem foglalkozik velünk, és nem támad, akkor minket nem érdekelnek a kisstílű csalásai az önmagára adott, „generált fotós”, nemlétező személyek által írt Google könyvkritikái! Az a maga dolga.

De ha nem hagy minket békén, akkor, ha kell, az egész kiadó vagyonát – ügyvédekbe fektetve – bevetjük egy olyan per során, amiből még egy nagyobb cég sem biztos, hogy kimászna, nemhogy maga, akinek valószínűleg még saját bankszámlája sincs!

Már ha egyáltalán eljut perig a dolog, és a rendőrkutyák nem találnak mégis gombákat a lakásban... mert akkor már felesleges lesz pereskedni, ha úgyis lecsukják.

Szerintünk gondolja végig, hogy mi minden szól maga ellen, hogy miről mutattunk most képeket, és hogy mit tudunk felhozni maga ellen akár a rendőrségen, akár bíróságon!

Ha lenyugszik, és mindezt végiggondolja, be fogja látni, hogy jobb lesz, ha leszáll rólunk.

Mi eddig sem ártottunk magának, ezentúl sem akarunk.

De azt nem tűrjük, hogy tönkretegye a kiadónkat. Azt minden lehetséges eszközzel törvényes úton – és ha kell, akkor a kiadó teljes vagyonát bevetve – védeni fogjuk!

Arte Tenebrarum Könyvkiadó

u.i.: Ez nem hírlevél, hanem a hírlevélrendszerünkön küldtük (kizárólag Önöknek) azért, mert ez kijelzi, hogy megnyitotta-e a címzett, olvasta-e a levelünket. Ugyanis nem fogunk rákérdezni, hogy olvasta-e. Ha megnyitja, onnantól kezdve ha bármit tesz ellenünk, számoljon a dolog törvényes, jogi következményeivel, és azzal, hogy nyilvánosságra hozzuk, hogy eddig miket tett ellenünk!

Minderre csak annyit bírtam válaszolni a röhögéstől:
„Le lehet szakadni rólam! Van jobb dolgom is, mint veletek foglalkozni! A könyvemet küldjétek, amivel még tartoztok és ne írogassatok!”

A levelezőrendszer azt írta ki, hogy nem ment át a levél, így elkészítettem ezt a kis tartalmat és bontottam egy tudatmódosító sört.

De jött az újabb dörgedelem:

Ez a levele sajnos átcsúszott a biztonsági rendszerünkön, úgyhogy válaszolunk rá:

1. A szerződésbontás után semmilyen anyagi követelése nem lehet.

2. Mi a tiszteletpéldányt már elküldtük.

3. Annak jár tiszteletpéldány, aki megnyerte a pályázatot, tehát ha tovább követelőzik ez ügyben, akkor nyilvános felületen, a kiadói Facebook oldalon diszkvalifikáljuk a pályázatról, és visszavonjuk a pályázat megnyerésének díját. A többi pályázónak ezen a téren tartozunk magyarázattal, tehát annyit írnánk csak ki, hogy a pályázat nyertese szerződésszegés miatt diszkvalifikálásra került, ezért ennek a pályázatnak sajnos nem lett végül nyertese.

Aki pedig nem nyert, annak nem jár tiszteletpéldány. Sem elsőre, sem újbóli alkalommal.

Sőt, akkor köteles visszafizetni nekünk a 100 ezer Ft-os nyereményt, amit bankszámlakivonattal tudunk igazolni, hogy kifizettünk.

Mivel nyilvánosan diszkvalifikáljuk, ezért ha nem fizeti vissza az átutalt nyereményt, akkor kártérítési pert indítunk.

Tehát részünkről lehet így is.

Abban az esetben azonnal kivesszük az írását az összes terjesztés alatt lévő e-könyvből, az utolsó raktáron lévő 2-3 példányt még eladjuk, és az újragyártott harmadik kötetben már nem lesz benne a műve.

Tehát ennek tudatában követelőzzön hamis indokokra hivatkozva, újabb tiszteletpéldányokat követelve.


(A fotó csak illusztráció)

Ön nem állította még be a sütik (cookie) elfogadását. Enélkül a marsbook.hu weboldal nem tud az elvárásoknak megfelelően működni, és nem használható a webshop! Minden sütit elfogadhat, de utólag kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb kombinációt is (lásd: Menü -> Sütik):


Nem fogadom el a sütiket!

Információkat olvasnék a sütikről
cikk_arte_fenyegetes